-----

Engageret kommunikationskonsulent søges til DAB
Jobbeskrivelse

Virksomhed: DAB
Jobtitel: Engageret kommunikationskonsulent søges til DAB
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Kommunikation & PR// Konsulent
Engageret kommunikationskonsulent søges 

Vi søger en dygtig formidler, som gerne vil hjælpe os med at fortælle de mange gode historier fra den almene boligsektor.
Vores kommunikationskonsulent gennem snart fire år skal læse videre. Derfor søger vi en engageret kommunikatør, der vil hjælpe os med at bringe de gode historier om menneskers liv, nyheder fra boligafdelingerne og i det hele taget være med til at fortælle om, hvad der rører sig i branchen.

Som kommunikationskonsulent i DAB bliver du en del af et team, der har ansvaret for indholdet i vores publikationer, trykte og digitale, og på vores hjemmeside. Vi står også for en stor del af husets interne kommunikation og bidrager blandt andet med kommunikationsplaner i større projekter, markedsføring ved åbent hus arrangementer og nybyggeri og rådgivning ved pressesager.

En del af din opgave bliver desuden at sikre, at indholdet på vores hjemmeside, intranet, portalløsninger, infoskærme og LinkedIn opdateres løbende. Og som alle i teamet hjælper du med til at løse diverse ad hoc-opgaver fra kollegerne i huset.

Om dig
Du skal formidle målrettet til vores forskellige interessentgrupper og blandt andet skrive om vores valgte fokusområder i relevante medier og kanaler. Du er vant til at holde et kamera i hånden – gerne både foto og video – og du har eventuelt erfaring med videoproduktion.

Du har nemt ved at sætte dig ind i nye emner, og ved at formidle kompliceret stof på en enkel og forståelig måde. Du skriver korrekt dansk og hjælper gerne med at redigere og læse korrektur på andres tekster.

Når du er på opgave, falder du nemt i snak med både beboeren i boligafdelingen, borgmesteren, som er på besøg, og med formanden for boligselskabet, der skal holde tale. Samtidig formår du at være fluen på væggen, når det kræves, så du ikke bliver omdrejningspunkt for begivenheden, men er i stand til at dokumentere den på en spændende og saglig måde.

Senere, når du sidder ved tasterne og er klar til at nedfælde den gode historie, har du tænkt målgruppe, vinkling, kanal og lix ind i din artikel. Og dine billeder og/eller video underbygger teksten og giver den et løft - uanset om du skriver om aktive fællesskaber i boligafdelingerne, samdrift i ejendomsfunktionen eller markedsfører ledige boliger.

Du har kørekort og bil, og mulighed for også at dække opgaver, der falder på weekender eller aftener.

Du kommer til at indgå i et solidt team med en grafisk designer, en fotojournalist, en kommunikationschef og en studentermedhjælper.

Vi sidder på samme kontor og hjælpes ad, når der en gang imellem er travlt op til de skarpe deadlines. Her vil det være en fordel, at du er i stand til at bevare overblikket og dit gode humør.

Vi tilbyder
  • Et spændende job med alsidige arbejdsopgaver og ikke to ens dage
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Brancheoverenskomsten mellem BL –Danmarks almene Boliger og HK
  • Ugentlig arbejdstid på 37 timer inklusive frokost
  • Som medarbejder i DAB får du helbredssikring, gruppelivsforsikring, kantineordning, indkøbsordning og mange andre personalegoder
DAB
DAB er en virksomhed, hvor redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne går hånd i hånd med udvikling af boligområderne og et godt samarbejde med de beboervalgte bestyrelser.

Kontakt kommunikationschef Jeanette Press på 77 32 01 27, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Send din ansøgning og cv via vores hjemmeside. Send gerne snarest muligt og senest den 31. maj 2019.

Tiltrædelse den 1. august 2019.
Online dato: 13-05-2019
Ansøgningsfrist: 31-05-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN