-----

Pressekonsulent til barselsvikariat på KADK
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Jobtitel: Pressekonsulent til barselsvikariat på KADK
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Kommunikation & PR// Konsulent
Pressekonsulent til barselsvikariat på KADK - Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

KADK er en uddannelses- og forskningsinstitution inden for arkitektur, design og konservering. Vi har dedikeret vores uddannelser til FN’s Verdensmål, og har fokus på, hvordan de kreative kompetencer kan skabe ny viden og bæredygtige løsninger til vores samfund.
Vi søger en pressekonsulent til et barselsvikariat, der vil være med til at gøre KADK synlig og sætte dagsordenen i den offentlige debat.


Vi forestiller os, at du kan arbejde strategisk med pressearbejdet og samtidig håndtere de daglige opgaver. Du har praktisk erfaring med og tæft for at finde den gode historie og få den bredt ud til relevante medier.

Dine ansvarsområder
Du skal sikre KADK’s offensive pressearbejde og vil på daglig basis indgå i kommunikationsafdelingens produktion af nyheder og artikler til alle platforme.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:
  • Daglig håndtering af pressehenvendelser
  • Proaktive indspil til den aktuelle politiske og mediemæssige dagsorden
  • Lave nyheder og artikler til relevante medier
  • Finde og udvikle strategiske historier internt fra KADK
Din profil
Du har solid journalistisk erfaring - og kan navigere i et ambitiøst og kreativt uddannelses- og forskningsmiljø. Du har indsigt i, hvordan kommunikations- og nyhedsverdenen fungerer, også på de sociale medier. Dit netværk i mediebranchen er velfunderet, og du forstår at bruge det fagligt optimalt.

Det er vigtigt, at du:
  • Har solid erfaring med nyhedsproduktion/pressearbejde og skriver godt
  • Kan lave alt fra et kort fængende nyhedspitch til en udfoldet kronik
  • Kan formidle og tilpasse budskaber til målgrupper, medier og platforme
  • Har interesse for – og gerne viden om - uddannelsespolitik og KADK’s fagområder
  • Kan samarbejde smidigt på tværs af fagligheder og interesser
  • Har forståelse for at arbejde i et mindre kommunikationsteam
Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i KADK’s kommunikations- og ledelsessekretariat med tæt kontakt til både ledelse og fagmiljøer. Opgaverne er mange med god mulighed for at afprøve nye idéer. Du bliver en del af et kreativt miljø, hvor vi samtidig med høje ambitioner også har fokus på et godt socialt miljø og det gode humør.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende relevant overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Journalistforbund eller AC. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaringer.

Ansættelsen i vikariatet løber fra 1. oktober 2019 eller hurtigst derefter og indtil juni 2020 med mulighed for forlængelse.

Krav til ansøgning
Send os en ansøgning, opdateret CV og evt. relevante bilag via "Søg stillingen", senest mandag den 16. september 2019 kl. 12.

Du kan læse mere om KADK på: www.kadk.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fungerende kommunikationschef Inge Henningsen på telefon 4170 1533 eller via mail til inge.henningsen@kadk.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Online dato: 02-09-2019
Ansøgningsfrist: 16-09-2019 kl. 12:00


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN