-----

Ambitiøs redaktør til Scleroseforeningen
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Scleroseforeningen
Jobtitel: Ambitiøs redaktør til Scleroseforeningen
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Journalistik// Redaktør
Ambitiøs redaktør til Scleroseforeningen

Er du en ambitiøs og engageret redaktør, der har et skarpt blik for relevans og instinktivt arbejder på tværs af platforme? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en journalistisk redaktør, der får an-svaret for at inspirere og lede produktionen af ind-hold til alle vores målgrupper og på alle vores kanaler.

Scleroseforeningen er en af landets største og mest respekterede patientforeninger, og vi er midt i en spændende udvikling. En forandret verden stiller krav til os om, at vi hele tiden er et skridt foran vores medlemmers adfærd, ønsker og behov.

Vores mediekanaler spiller en central rolle i organisationen, og siden januar har vi segmenteret vores målgrupper, så vi serverer versionerede og unikke nyheder, videoer og artikler til fire segmenter. Vi laver fire medlemsblade fire gange om året til vores 50.000 medlemmer, og vi udsender løbende nyhedsbreve og bruger sociale medier til alt. Vi er altså midt i en spændende digital udviklingsproces, hvor vi skal have al produktion til at hænge sammen. Vi arbejder med Contenthub’en Woodwing, og vi leder efter dig, der kan hjælpe os med at binde det hele sammen. Du kommer med gode ideer, har overblik og får stor medindflydelse på, hvordan vi bliver bedre til, at content når ud til brugerne. Vi vil gerne udfordres.

Din rolle
Som redaktør vil du få en nøglerolle i hjertet af organisationen. Du er redaktør for vores medlemsblad, og du er også redaktør for vores nyhedsbreve og har en god fornemmelse for, hvordan kanalerne virker og spiller sammen.

Du har det store journalistiske overblik og kan igangsætte og styre bladproduktion, historier, fotografer og in house journalister.

Du bliver desuden vejleder for vores journalistpraktikant.

Kvalifikationer
 • Flere års erfaring som redaktør for magasiner, medlemsblade etc.
 • Uddannelse inden for journalistik eller kommunikation.
 • Visionær og kreativ og visuelt tænkende.
 • Journalistisk erfaring (du skriver nemlig også selv).
 • Stærk i systemer (Woodwing, billeddatabaser, nyhedsbrevssystemer mfl.)
 • Erfaring med at drive processen fra ide-møde til færdigt produkt inkl. samarbejde med ekstern layouter, trykkeri, annoncebureau, distribution og analysebureau.
 • Erfaring med digitale løsninger.
Arbejdsområder
 • Redaktøransvaret for alle kommunikationskanaler herunder medlemsblad og nyhedsbrev.
 • Plads i Kommunikationsafdelingen, hvor alle producerer til alle kanaler. Vi er 6 kommunikatører, der udover content også står for presse og public affairs.
 • Rollen som praktikantvejleder
Scleroseforeningen som arbejdsplads
 • 65 super dygtige og dedikerede kolleger i et godt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder i et åbent kontorlandskab i nyindrettede lokaler i Valby.
 • Løn- og ansættelsesforhold efter aftale og gode personaleforhold. Stillingen er med reference til Kommunikationschefen. Stillingen er 37 timer per uge og 6 ugers ferie.
Har du spørgsmål om stillingen: Så kan du sende en mail til Kommunikationschef Peter Palitzsch Christensen på pch@scleroseforeningen.dk

Ansøgningsfrist: fredag d. 4. oktober.
Vi afholder samtaler 21-23. oktober og satser på ansættelse per 1. december.

Send din ansøgning til job@scleroseforeningen.dk
Online dato: 09-09-2019
Ansøgningsfrist: 04-10-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet her

SØG STILLINGEN