-----

Redaktør for DR Ramasjang, DR Medier
Jobbeskrivelse

Virksomhed: DR
Jobtitel: Redaktør for DR Ramasjang, DR Medier
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Redaktør
Redaktør for DR Ramasjang, DR Medier

Har du strategisk og analytisk erfaring? En baggrund i tv-produktion eller indholdsudvikling? Har du arbejdet professionelt med børnemålgruppen? Har du udtalte samarbejdsevner? Så er det dig, vi leder efter, som ny Ramasjang redaktør til DR Medier.
DR har med Ramasjang skabt en ø-mytologi og et karakterunivers, som alle børn i Danmark kender og elsker, men selv det stærkeste brand kræver vedligeholdelse og udvikling. Til denne opgave søger vi en ny Ramasjang redaktør, som kan være med til at sikre, at Ramasjang også står stærkt fremover.

Om DR Ramasjang
Ramasjang er et 360graders univers, som strækker sig på tværs af tv-programmer, events, spil, apps, bøger osv. Vi står midt i en digital omstilling, hvor vi skal sikre, at vores relevans i målgruppen fortsætter med at være den samme til trods for, at mere og mere indhold streames. Selvom Ramasjang de seneste år er blevet mere digitalt, så er Public service-opgaven den samme. DR vil stadig levere indhold, der samler, udfordrer og oplyser ungerne – og mottoet er stadig: 1 times Ramasjang er lig med 100 timers leg.

I 2020 justerer vi målgruppen for DR Ramasjang, så universet tilpasses de 4-8årige børn og vi lancerer samtidigt et nyt tilbud til børn under 4 år.

Om jobbet som redaktør
Som redaktør er du en del af DR Medier, der sætter rammer og retning for DRs kanaler, platforme og programmer. Et job, der kræver mange forskellige kompetencer. Fra at sikre implementeringen af vores strategi og bestillinger af programmer til det redaktionelle ansvar for Cirkus Summarum og samarbejde med vores Ramasjang værter.

Du vil være del af børneredaktionen i DR Medier omkring både Ramasjang og Ultra, der tæller Ultra redaktører, den digitale redaktør, indkøb, publicering, markedsføring og medieforskning. Du vil referere direkte til DRs chef for Ramasjang og Ultra. Du vil skulle samarbejde med både interne og eksterne producenter.

Dine vigtigste opgaver er:
 • At sikre et sammenhængende Ramasjang brand, så det imødekommer børnenes brugsmønstre og DRs public service-ambitioner
 • At lægge den samlede strategi for Ramasjang
 • At lave tydelige bestillinger til både interne og eksterne producenter
 • At sikre at vores tilstedeværelse er tydelig for børnene
 • At være i løbende kontakt med både værter og karakterer i Ramasjang
 • At indfri vores høje ambitioner og mål om at levere et public service-tilbud i høj kvalitet
 • At kommunikere strategi og retning klart og tydeligt, så alle forstår, hvor vi skal hen (og hvorfor!)
Kvalifikationer og erfaring
 • Stærke analytiske evner og erfaring med strategisk udvikling
 • Stærke kommunikationsevner – mundtligt såvel som skriftligt
 • Erfaring fra udvikling af tv-programmer
 • Målgruppeindsigt - indgående kendskab til behov, ønsker, medieforbrug og -vaner
 • Udtalt samarbejdsevne og holdånd
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Ramasjang og Ultra Morten Skov Hansen på mosh@dr.dk

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2019

Online dato: 08-10-2019
Ansøgningsfrist: 22-10-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN