-----

Arbejdsmiljøkonsulent til Dansk Journalistforbund – Individuel Rådgivning
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Dansk Journalistforbund
Jobtitel: Arbejdsmiljøkonsulent til Dansk Journalistforbund – Individuel Rådgivning
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Konsulent
Arbejdsmiljøkonsulent til Dansk Journalistforbund – Individuel Rådgivning

Vil du medvirke til, at mediebranchen får et bedre arbejdsmiljø?

I et ofte travlt og omskifteligt arbejdsliv har medlemmerne af Dansk Journalistforbund brug for en sparringspartner, der har viden om og evner til at sætte deres arbejdsmiljø på dagsordenen, både internt og eksternt.

Dansk Journalistforbund søger en arbejdsmiljøkonsulent, der vil se det som sin fornemmeste opgave at styrke og ruste vores medlemmer til arbejdslivet – både individuelt, på deres studier og arbejdspladser og på det politiske plan.

Du skal have solid viden og erfaring om fysisk og psykisk arbejdsmiljø og gode evner for at omsætte din viden til praksis – både når du taler med medlemmerne direkte, enten i telefonen eller ude på arbejdspladserne; når du klæder dine kolleger på med den nyeste viden; og når du hjælper vores politiske ledelse med at finde de rigtige indgangsvinkler på arbejdsmiljøet med afsæt i vores medlemmers virkelighed. Du formår at holde dig velorienteret omkring arbejdsmiljøtendenserne både i branchen og på det overordnede plan.

Du bliver ansat i et lille, velfungerende team, hvor vi har hver vores specialer, men samtidig hjælper hinanden med at løse opgaverne i dagligdagen. Teamet består – ud over dig - af to karrierekonsulenter, en socialrådgiver og en social- og beskæftigelsessekretær samt en afdelingsleder, der også er leder for de fem kolleger i faglig rådgivning, vi deler kontorer med.

Du vil have arbejdsmiljøet som dit speciale og have tæt kontakt til arbejdsmiljørepræsentanterne på arbejdspladserne i mediebranchen. Du vil også blive del af vores hold, som gennem individuelle trivsels-, stress- og konfliktsamtaler hjælper de af vores medlemmer, som særligt oplever udfordringer i deres arbejdsliv. Fordi vi er et lille hold, har vi en varieret hverdag, som naturligvis byder på drift, men også på alsidige udfordringer, som vi er gode til at dele imellem os.

Vi ønsker os en kollega, som har følgende kvalifikationer:
  • Du har solid erfaring med arbejdsmiljø og kan slet ikke lade være med at følge med på området, og du deler gerne ud af din viden til kolleger
  • Du får energi af at have direkte kontakt til medlemmerne og har gerne erfaring fra en lignende stilling
  • Du kan undervise – både på vores egne kurser (fysisk og digitalt) samt ude på arbejdspladserne og undervisningsinstitutioner
  • Du har erfaring med at bruge dataindsamling som baggrund for dit arbejde
  • Du kan bistå den politiske ledelse i Dansk Journalistforbund til i endnu højere grad at sætte arbejdsmiljøet på dagsordenen
  • Du har projektlederevner og kan være hovedkraften i at arrangere møder og konferencer om arbejdsmiljø
  • Du interesserer dig for sikkerheden for mediemedarbejdere, der arbejder i konflikt- og katastrofeområder
  • Du har netværk med andre i tilsvarende stillinger i andre organisationer eller er indstillet på at opbygge det
  • Du har kendskab til arbejdslivet i mediebranchen
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
Har du spørgsmål til stillingen, kan de rettes til afdelingschef Karin Mette Thomsen eller tillidsrepræsentant Marianne Molin på 3342 8000. CV og motiveret ansøgning ser vi frem til at modtage på hr1@journalistforbundet.dk senest den 24. oktober. Ansættelse snarest muligt. Løn i henhold til overenskomst med konsulentklubben i Dansk Journalistforbund. Stillingen er på 37 timer inklusive frokostpause.
Online dato: 09-10-2019
Ansøgningsfrist: 24-10-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet her

SØG STILLINGEN