-----

Direktør/Ansvarshavende Chefredaktør
Jobbeskrivelse

Virksomhed: LandbrugsMedierne
Jobtitel: Direktør/Ansvarshavende Chefredaktør
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Ledelse// Redaktør
Direktør/Ansvarshavende Chefredaktør

Som kan fastholde og udvikle husets relevans for erhvervet

LandbrugsMediernes mangeårige direktør/chefredaktør Henrik Lisberg trækker sig i løbet af sommeren tilbage fra posten som øverste ansvarlige for et af landets mest succesfulde nichemediehuse.

Den nye leder af LandbrugsMedierne overtager ansvaret for et mediehus med en meget stærk position. Du skal sammen med husets kommercielle direktør lede en virksomhed med 50 ansatte og en omsætning på 60 mio. kr.

Du tager stafetten og fortsætter arbejdet med at udvikle et af Danmarks mest succesfulde nichemediehuse

Du tilbydes en fantastisk mulighed for at stå i spidsen for et mediehus, hvor der allerede er truffet det vigtigste valg – at mediets berettigelse bygger på at levere relevant og troværdigt indhold til en klart defineret målgruppe.

Din primære opgave bliver derfor hele tiden at udvikle husets grundydelse: Den journalistiske evne til at formidle viden, debat og inspiration på en levende og moderne måde.

Den redaktionelle stab består af 20 medarbejdere, der hver især har et fagligt hovedfokus, og som i en flad organisering arbejder under stort selvstændigt ansvar og med en stærk forståelse for mediets formål og overordnede redaktionelle linje.

Når dette er nævnt, vil det altid være en hovedopgave for chefredaktøren, både at optræde som en synlig leder i tvivlsspørgsmål og samtidig være det journalistiske fyrtårn, som medarbejderne især respekterer for hans eller hendes evne til at formidle relevant viden, debat og inspiration, med den finesse som en bred – trods niche – målgruppe forventer.

Redaktør med mod til at tage ansvar for den overordnede linje – og lyst til selv at tage aktiv del i det journalistiske arbejde 

Du kan have opbygget din erfaring indenfor forskellige grene af medieverdenen, og du er måske allerede på direktionsniveau, men det er ikke det vigtigste - hverken for LandbrugsMedierne eller for dig!

Det vigtigste er, at du forstår din målgruppe, og hvordan den udvikler sig, at du kan vinkle et budskab, en historie eller bidrage til en politisk debat med en troværdighed og en relevans, der fastholder modtageren. Denne evne gør, at dine medarbejdere og faglige kolleger lytter til dig, og finder det naturligt at søge sparring og råd hos dig.

Du får som chefredaktør et stort ansvar for både organisationen og en betragtelig økonomi, og det er derfor en naturlig forudsætning, at du både interesserer dig for, og har en vis indsigt i at drive forretning. Du får her en stærk sparringspartner i den kommercielle direktør. På samme måde vil du opleve tæt og god dialog med en bestyrelse, som afgjort forstår både forretningen og LandbrugsMediernes grundlag og formål.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

LandbrugsMedierne er et mediehus i vækst, som leverer LandbrugsAvisen, både i print og web og faglige magasiner målrettet til erhvervsdrivende landmænd. LandbrugsMedierne er dermed den største spiller på landbrugsmediemarkedet. LandbrugsMedierne ejes af erhvervsorganisationen Landbrug og Fødevarer.
Online dato: 31-03-2020
Ansøgningsfrist: 21-04-2020 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN