-----

Web-reporter til førende nyhedssite i København
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Landbrugsmedierne
Jobtitel: Web-reporter til førende nyhedssite i København
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Reporter// Sociale Medier// Webmaster
Web-reporter til førende nyhedssite i København

Du er journalist med et stærkt og veludviklet nyheds-gen, kan rykke hurtigt og servere en skarp vinkel. Du trives i den høje puls på et meget aktivt net-medie, og har sandsynligvis også en god fornemmelse for, hvordan sociale medier og forskellige debatfora bedst understøtter nyhedsstrømmen.
I så fald kan du meget vel være den web-reporter, vi søger til www.landbrugsavisen.dk.

Din stol og din skærm står i hjertet af København, men du har hele Danmark som arbejdsplads – og måske landets mest engagerede læserkreds. Du skal være med til at sikre en livlig og levende nyhedsdækning på alle felter – politisk, økonomisk og meget gerne også med vinkler direkte fra landmandens virkelighed.

Du kommer til at indgå i et tæt samspil med tre kolleger og husets øvrige 16 journalister. Dit job er både at opsnuse nyheden, skrive den og sikre den videre vej ud på nettet. Normal, men fleksibel arbejdstid til daglig, som hovedregel på redaktionen i det centrale København, men også med mulighed for reportager landet rundt.

Viden om landbrug er en fordel, men ikke nødvendigt. På samme måde behøver du heller ikke være en internet-nørd. Det vigtigste er nysgerrighed, energi, hurtige fingre på tasterne og en veludviklet journalistisk næse. Resten lærer vi dig.

Vi tilbyder plads på en ambitiøs redaktion i et mellemstort bladhus i hjertet af København. Ordnede lønforhold på en god arbejdsplads, der lægger vægt på at du fortsat kan udvikle og dygtiggøre dig.

Interesseret? Så forhør nærmere hos webredaktør Mette Boas Springborg (mbn@landbrugsmedierne.dk) eller redaktionschef Ulla Birk (ubi@landbrugsmedierne.dk) . Tiltrædes snarest.

Ansøgning sendes ved at klikke på knappen 'Søg stillingen' senest den 25. januar 2019 – men meget gerne før. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Online dato: 11-01-2019
Ansøgningsfrist: 25-01-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN