-----

Webredaktør (Barselsvikar) til Kommunikation på Københavns Universitet
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Københavns Universitet
Jobtitel: Webredaktør (Barselsvikar) til Kommunikation på Københavns Universitet
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Webmaster
Webredaktør (Barselsvikar) til Kommunikation på Københavns Universitet

Vil du være med til at drive et af Danmarks største webdomæner, i en af de største vidensorganisationer i Norden? 

Københavns Universitets kommunikationsafdeling søger en erfaren Webredaktør, der trives i et omskifteligt miljø uden dog at miste overblikket. Du bliver en del af kommunikationsafdelingens webteam og skal bl.a. holde styr på web-udviklingsprojekter. Gennem kontakt med både udviklere og brugere skal du sørge for, at de valgte løsninger passer til brugernes behov og bliver implementeret.


Vi forventer, at du har erfaring med
  • projektarbejde - gerne fra kundesiden af web-projekter
  • brugerundersøgelser og test
  • at redigere websider
  • support af webredaktører
  • kontakt til eksterne leverandører
Det er en fordel, hvis du har erfaring med
  • CMS (Sharepoint 2016 til intranet og Obvius CMS til eksternt web)
  • at udarbejde kravspecifikationer
  • at arbejde med webkommunikation i store organisationer
  • UX, brugerundersøgelser og statistik
Vi leder efter en ”afsluttertype”, der også holder styr på de løse ender. Vi regner med, at du er serviceminded og sætter en ære i at få tingene til at lykkes i samarbejde med dine kollegaer i Kommunikation og på universitetets fakulteter og institutter. Vi kan til gengæld tilbyde en central plads i universitetets arbejde med onlinekommunikation.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau eller tilsvarende kvalifikationer erhvervet via dit karriereforløb samt mindst nogle års erfaring med lignende opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en tidsbegrænset stilling (barselsvikariat) af 12 måneders varighed. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, PROSA eller HK STAT og med indplacering i løngruppe 3 sats 4. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Spørgsmål om stillingen kan rettes til sektionsleder Henrik Korzen, heko@adm.ku.dk / telefon 35 32 42 74.

Ansøgningsfrist
Vi skal modtage din online-ansøgning senest mandag den 4. marts 2019. Du finder opslaget på www.jobportal.ku.dk under Administrative & forskningsunderstøttende stillinger – Administration, IT og service. Ansøgningen sendes elektronisk ved at åbne linket ”Søg stillingen” i selve stillingsopslaget. Udfyld ansøgningsformular og vedhæft ansøgning og CV.

Om afdelingen
Kommunikation er en afdeling med 26 ansatte og har det overordnede ansvar for den interne og eksterne kommunikation på universitetet. På www.kommunikation.ku.dk kan du læse mere om kommunikationsafdelingen og afdelingens medarbejdere.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Online dato: 08-02-2019
Ansøgningsfrist: 04-03-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet på Mediajob.dk

SØG STILLINGEN