-----

Kreativ og ambitiøs kommunikationsrådgiver til Zetland
Jobbeskrivelse

Virksomhed: Zetland
Jobtitel: Kreativ og ambitiøs kommunikationsrådgiver til Zetland
Jobtype: Fuldtid
Sted: Storkøbenhavn
Kategori: Kommunikation & PR// Rådgivning
Kreativ og ambitiøs kommunikationsrådgiver til Zetland

Hos Zetland er vi jævnt ligeglade med de tre ting, du er dårlig til.

Til gengæld er vi optagede af at drage maksimal nytte af det, du er god til. Og vil du søge den her stilling, så kan du skrive om Zetlands journalistik og aktiviteter lige så spændende, overraskende, humoristisk og perspektivrigt, som Zetlands journalister skriver om alle mulige andre emner.

Vi er også nogenlunde ligeglade med dine formelle uddannelser, fordi det at skrive tekster, der tilfører læserne energi fremfor at udsuge den, ikke indgår som formelt kursus noget sted. Du ved det, hvis du kan – og vi vil kunne se det på din ansøgning.

Det at skrive korrekt, fængende og overraskende vil du skulle gøre i fx nyhedsmails, i videospeaks og på SoMe – med viden om, hvad der virker bedst på de respektive medier. Du vil både skulle arbejde med dag-til-dag-opgaver samt på større kampagner, der er planlagt måneder ud i fremtiden.

Hos Zetland vil du indgå i vores nye kampagne- og kommunikationsteam, der er del af en cirka 25 m/k stor arbejdsplads med ambitioner om vokseværk og at blive en mediepionér også i udlandet. Sådan set. Zetland blev ikke stiftet, fordi der var nogle, der manglede noget at lave. Nej, Zetland blev stiftet med en mission: at skabe et mere nysgerrigt, eftertænksomt og dybsindigt samfund gennem en journalistik af ditto beskaffenhed.

Den mission har vi travlt med. Og derfor har vi også travlt med at finde den rigtige til jobbet, så vi kører løbende samtaler og lukker opslaget, når den rigtige viser sig. Det vil derfor være bedst, at du søger så snart som muligt. Og i øvrigt forbereder dig på at skulle igennem en mindre skriveopgave som en del af en eventuel jobsamtale.

Har du spørgsmål? Så skriv til kampagne- og kommunikationschef Magnus Harald Haslebo på magnus@zetland.dk.

Om dig:
  • Du skriver korrekt dansk
  • Du mestrer et engagerende og fængende sprog
  • Du vil ud over stepperne og trives med høje ambitioner
Om jobbet:
  • Jobtitel: Kommunikationsrådgiver
  • Start: Snarest muligt
  • Arbejdstid: Fuldtid
Online dato: 05-02-2019
Ansøgningsfrist: 01-03-2019 kl. 23:59


Skriv gerne i din ansøgning, at du så jobbet her

SØG STILLINGEN