Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


DR

DR Byen Emil Holms Kanal
0999 København C
I DR får du omkring 2700 kolleger, der alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold. Vi arbejder i et mediebillede i forandring og har altid øje på at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler og du kan også møde vores indhold på hjemmesiden dr.dk og forskellige apps. DR har desuden en række kor og orkestre i international klasse, og vi driver DR Koncerthuset.

Aktuelle jobs

  • Redaktør for DR Ramasjang, DR Medier
    Har du strategisk og analytisk erfaring? En baggrund i tv-produktion eller indholdsudvikling? Har du arbejdet professionelt med børnemålgruppen? Har du udtalte samarbejdsevner? Så er det dig, vi leder efter, som ny Ramasjang redaktør til DR Medier.

  • Chef til DR Midt og Vest
    På DR Midt og Vest har vi en ambition om hver dag at lave journalistik, der gør danskerne nysgerrige og klogere på det, der er vigtigt i vores del af Danmark. Det gør vi ved dels at give lytterne på P4 Midt og Vest en solid og aktuel nyhedsdækning fra sendeområdet, dels ved at afspejle livet i Midt- og Vestjylland i DR’s landsdækkende nyhedstilbud: TV Avisen, Radioavisen og dr.dk.

  • Stærk undersøgende journalist til Kontant
    DR1’s undersøgende forbrugermagasin Kontant søger en journalist, som vil være med til at afdække væsentlige historier, som berører danskerne og deres pengepung.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk