Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


DR

DR Byen Emil Holms Kanal
0999 København C
I DR får du omkring 3000 kolleger. Alle arbejder for at samle, oplyse og udfordre hele befolkningen med det bedste public service-indhold – men også med konstant at udvikle DRs tilbud til befolkningen, så de svarer til den måde, de bruger medierne på i en tid med store forandringer i mediebilledet. DR sender på seks tv-kanaler og ni radiokanaler samt 10 P4-distrikter fordelt over hele landet. Vi driver derudover DR Koncerthuset, en række kor og orkestre, hjemmesiden dr.dk og forskellige apps, ligesom vi går i dialog med befolkningen – både til events og debatter ude i virkeligheden såvel som på de sociale medier. Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.

Aktuelle jobs

  • Brandredaktør P1 og DR2
    Kan du heller ikke få nok af Ranes Museum, Debatten, Brinkmanns briks, Shitstorm og alle de andre stærke programserier på DR2 og P1, så er der nu en sjælden åbning for netop at komme til at arbejde med disse mediebrands. Brænder du endvidere for at bygge stærke brands? Har du en stor kommunikationsstrategisk tyngde, et hjerte der banker for Public service, og et øre der elsker radio? Så er du måske den rette kandidat til vores stilling som brandredaktør for P1 og DR2.

  • DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter søger skarp forsideredaktør til dr.dk
    Kan du skære rubrikken og vælge illustrationen, som giver danskerne lyst til at læse om de væsentligste nyheder? Kan du arbejde lynhurtigt uden at lave fejl? Og har du lyst til arbejde tæt sammen med dygtige kolleger om at få alt det bedste indhold fra DR ud til danskerne? Så har vi måske jobbet til dig som forsideredaktør på dr.dk.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk