Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Varde Kommune

Bytoften 2
6800 Varde
Varde Kommune har godt 50.000 indbyggere og et stort geografisk areal (Danmarks 5. største).

Den politiske organisation består af byrådet med 25 medlemmer og seks politiske udvalg med hver deres udvalgsformand. Der er udbredt tillid fra det politiske niveau til hele den administrative organisation.

Varde Kommune har en sund økonomi, og det er lykkedes at få sat en dagsorden, der giver et solidt grundlag for at videreudvikle vækst og bosætning i de kommende år. 

Vi har netop i sommers indviet det nye museum i Blåvand, Tirpitz, der på bare to måneder rundede 100.000 besøgende. Desuden har vi for nylig været igennem en større omlægning af skole- og dagtilbudsstrukturen i kommunen. 

Kommunen har et velfungerende samarbejde med lokalsamfund, borgere og frivillige. Vi er Danmarks næststørste turistkommune og har også mange arbejdspladser inden for Forsvaret, håndværk og byggeri samt landbrug og fødevarer. 

”Vi i Naturen” er Varde Kommunes fælles vision. Med visionen tager vi aktivt stilling til, hvordan vi bruger naturens enestående kvaliteter som en ekstra ressource i det, vi gør. Borgerne skal opleve stolthed over den enestående natur, virksomheder skal se det som en kilde til udvikling af deres forretning og vores mange turister skal opleve naturen gennem unikke ferieoplevelser.
Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk