Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Unicef Danmark

MARMORVEJ 51
2100 København Ø
UNICEF, verdens førende børnerettighedsorganisation, arbejder i 190 lande for alle børns ret til overlevelse, beskyttelse, udvikling og indflydelse - både langsigtet og under katastrofer. UNICEF skaber varige forandringer, ikke kun for nogle børn i ét område eller i ét land, men for alle børn i hele verden. UNICEF Danmark er én af 34 såkaldte nationale komiteer, som alle har som hovedopgave at skaffe midler til UNICEFs langsigtede udviklingsarbejde og nødhjælp ved katastrofer, informere om arbejdet og om børns rettigheder samt være bindeled til myndighederne. UNICEF Danmark har i de sidste par år oplevet en meget stærk økonomisk vækst med en samlet indtægt i 2015 på over 218 mio. kr. Med base i FN-Byen i Københavns Nordhavn arbejder ca. 50 medarbejdere samt et internt call-center hårdt for at nå de fastsatte mål og bidrage endnu mere til at hjælpe børn i udviklingslandene, i Grønland samt tale på vegne af alle verdens børn. 

For mere information se www.unicef.dk

Aktuelle jobs

  • Tekstforfatter til UNICEF
    UNICEF Danmark er en dynamisk organisation i vækst, og vi oplever i disse år stor opbakning fra danskerne til vores arbejde for verdens børn. Vores dygtige tekstforfatter skal på barsel, og derfor søger vi en barselsvikar med et stort talent for at skrive og formidle, kommerciel tæft, gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde for verdens bedste sag.

  • Partnership Communication Manager til UNICEF
    I UNICEF oplever vi i disse år stor interesse fra fonde og virksomheder, der ønsker at støtte op om FN’s Verdensmål og vores arbejde for alle verdens børn i særdeleshed. For at kunne indfri Verdensmålene og nå ud til flere børn, har vi ambitiøse mål om at øge indsamlingen i Danmark. En vigtig drivkraft for at sikre en øget indkomst er vores eksisterende såvel som nye partnerskaber blandt fonde og virksomheder.

  • Sæt børn på dagsordenen: UNICEF Danmark søger presseansvarlig
    UNICEF Danmark har et stigende antal aktiviteter og rollen som talerør for verdens børn er vigtigere end nogensinde. Vores dygtige presseansvarlige har fået nyt job, og derfor søger vi en ny kollega. Som presseansvarlig får du den daglige, løbende kontakt til medier og bliver ansvarlig for reaktiv samt proaktiv pressekontakt. Du har sandsynligvis været rådgiver for topledelse før, ligesom du har erfaring, når det gælder om at samtænke pressearbejdet med sociale medier.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk