Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Dansk Institut for Internationale Studier

Østbanegade 117
2100 København Ø
DIIS er en uafhængig, offentlig forskningsinstitution, der arbejder med internationale studier. Vi udfører og kommunikerer forskning og analysearbejde inden for globalisering, sikkerhed, udvikling og udenrigspolitik, og indenfor disse områder arbejder vi på at sætte dagsordenen indenfor forskning, politik og den offentlige debat. DIIS deltager i danske og internationale debatter og i akademiske netværk, og vi publicerer i anerkendte akademiske tidsskrifter. Vi stræber altid efter den højeste akademiske kvalitet. Som en del af vores forskning vurderer vi også løbende Danmarks udenrigspolitiske situation og informerer medier, politikere og offentligheden om resultaterne af vores arbejde.

Aktuelle jobs

  • DIIS søger kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)
    Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) er et meget formidlende hus. Vi arbejder for, at DIIS’ uafhængige forskning skal kunne indgå som en del af grundlaget for politiske beslutninger. Vi søger en kommunikationsmedarbejder (barselsvikar) med stærke redigeringsevner og erfaring med strategisk kommunikation, især på sociale medier.

  • DIIS søger journalist til forskningsformidling
    Kan du omsætte kompliceret forskningsmateriale til skarpvinklede tekster? Er du en stærk netværker, der kan styrke vores proaktive pressearbejde? Er du en alsidig formidler, der kan interviewe forskere til podcast og redigere longreads og nyheder? Og er du glad for at bringe din faglighed i spil i udviklingen af nye kommunikationstiltag? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder på DIIS, Dansk Institut for Internationale Studier.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk