Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Mandag Morgen

Ny Kongensgade 10
1472 København
Mandag Morgen skriver til ledere indenfor alle dele af samfundet. Fælles for dem er, at de gerne strækker nakken og ser ud over egen hæk for at forstå den verden, de agerer i.

Mandag Morgen er garanten for, at de hver uge får udvidet horisonten med originale, faktabaserede analyser, der klæder travle folk på til at danne sig en kvalificeret mening om de væsentligste samfundsudviklinger.

Vi skriver især om politik, digital omstilling, bæredygtighed og udvikling af velfærdssamfundet. Vi tænker mere i løsninger end i problemer og kigger oftere fremad end bagud. Vores vigtigste løfte til læserne er, at vi kun skriver det, der er relevant for dem og i det hele taget redigerer Mandag Morgen i respekt for deres tid ud fra devisen ’Læs mindre. Forstå mere’.

Som redaktør på Mandag Morgen bliver du en del af et mangfoldigt hus på Ny Kongensgade 10, hvor vi i det daglige arbejder tæt sammen med kolleger fra tænketanken Mandag Morgen, husets mange faglige netværk og ikke mindst vores søster-medie Altinget. Der bliver også lavet konferencer, workshops, podcast, et ungemedie og meget mere.

I vores levende forsamlingshus-baggård afholder vi Mandag Morgen Live, hvor læserne møder kilder og journalister fra Mandag Morgen og netværker med hinanden. Den del af redaktionens liv kommer vi til at skrue op for i det kommende års tid, hvor vi med støtte fra Digital News Initiative vil udvikle nye måder at lave journalistik på i samarbejde med læserne af MandagMorgen.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk