Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Scleroseforeningen

Poul Bundgaards Vej 1, st.
2500 Valby
Scleroseforeningen blev stiftet 1.maj 1957, da daværende overlæge dr.med. Torben Fog samlede et par hundrede mennesker til møde i Kvindernes Hus i København. Sclerose var på daværende tidspunkt en ukendt sygdom for almindelige mennesker og de fleste praktiserende læger. Selvom dissemineret sclerose, som sygdommen blev kaldt dengang, havde været kendt og beskrevet siden 1841, var den alligevel ukendt i den brede befolkning, og gik under navnet ”den glemte sygdom”.

Baggrunden for at danne en scleroseforening var overlæge Kay Hyllesteds disputats ”Dissemineret sclerose i Danmark” fra 1956, hvor han gjorde antallet af mennesker med sclerose i Danmark op til knapt 3000 (2731) personer. Disputatsen blev samtidig starten på det danske scleroseregister, der den dag i dag er enestående.

Det tredelte formål – forskning, patientstøtte og information - som Scleroseforeningen har i dag, voksede ud af krav fra foreningens medlemmer.

Aktuelle jobs

  • Ambitiøs redaktør til Scleroseforeningen
    Er du en ambitiøs og engageret redaktør, der har et skarpt blik for relevans og instinktivt arbejder på tværs af platforme? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en journalistisk redaktør, der får an-svaret for at inspirere og lede produktionen af ind-hold til alle vores målgrupper og på alle vores kanaler.

Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk