Forsiden

Alle job

Søg efter job

JobAgent

Annoncering

Kontakt mediajob.dk


Annoncepriser og –information

Mediajob.dk er jobportal for bl.a. Journalisten.dk

Brugerprofil
Mediajob.dk er Dansk Journalistforbunds jobportal og dækker et bredt spektre af medie- og kommunikationsjobs over hele landet. Kunderne tæller bl.a. regionerne, de store- og små mediehuse, de politiske partier, private virksomheder, NGO og studenterjobs.

Mediejob.dk sammen med Journalisten.dk samt Journalistforbundets jobunivers o.a. samarbejdsparter har et reach på ca. 200.000 unikke brugere pr. md. og ca. 29.000 ugentlige nyhedsbreve der indeholder jobopslagene. Der ud over tweeter vi opslagene så snart de er godkendt af annoncør.

Over 80% af brugerne er mellem 25 og 54 år gamle. Fordelingen mellem kønnene er stort set 50/50
Alle stillingsopslag vises i ansøgningsperioden, og får du brug for længere tid til at finde den helt rigtige ansøger, tilbyder vi dette uden merpris. Der faktureres pr. stillingsbeskrivelse: Fx koster 2 identiske stillinger (med samme jobbeskrivelse) ikke ekstra, mens 2 (eller flere) forskellige stillinger vil blive faktureret individuelt.

Stillingsopslag skal fremsendes som Word dokument, PDF eller link. Stamdata (inkl. CVR nr.) for virksomheden skal ligeledes medsendes, til brug for kortvisning og fakturering. Logo skal være i jpg, png, gif eller lignende og må maks. fylde 500Kb. Systemet genererer selv den rigtige størrelse ud fra originalen, så der er ikke andre størrelsesrestriktioner på firmalogo.

Læs mere om annoncering her: Annonceinformation


Mediajob.dk


Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Genveje
Kontakt

Mediajob.dk
Dansk Journalistforbund

Tlf. 33428000 / 20670447

E-mail: stl@journalistforbundet.dk


Mediajob.dk